Home | Nieuws | Actueel | Activiteiten | Foto's | Wie doet wat | Belangenbehartiging | Lid worden|Contact

 

Mottolidworden

 

lidmaatsachap

 

Email

Waarom lid worden van een Oudervereniging??

De steeds groter wordende groep senioren wil volwaardig deel blijven uitmaken van onze samenleving en wil mee blijven praten over hun belangen.

Daarom, word lid van de Katholieke Bond van Ouderen!


Onze afdeling Midden Flevoland, met ruim 750 leden, behoort tot de grotere ouderbonden van de gemeente Dronten.

Onze uitgangspunten zijn:

· Identiteit. Als Katholieke Bond van Ouderen willen we, in een sfeer van herkenbaarheid en zorg voor elkaar, een bijdrage leveren aan een zinvol leven, ook na de periode van werken en aan zorg voor anderen.

· Belangenbehartiging: We maken ons sterk voor de maatschap-pelijke en financiële belangen van ouderen, samen met andere organisaties. We bepleiten goede zorg voor mensen in kwetsbare posities, met name op het gebied van wonen, gezondsheidszorg en mobiliteit. Door thema-middagen en via ons inlegblad bij het maandelijkse ledenblad, de Nestor, informeren we onze leden over ontwikkelingen in onze samenleving. Onze leden kunnen gebruik maken van veel kortingen op het gebied van telefonie, gas, verzekeringen en tal van artikelen.

· Dienstverlening: Wij bieden hulp bij de belastingaangifte, wij geven korting bij rijbewijskeuring en wij verlenen adviezen via ouderenadviseurs.

· Ontspanning: Ontmoetingen in een ontspannen sfeer d.m.v. optreden van een koor, film- of diavoorstelling, kaartmiddagen, weekreis, dagreizen of middag-uitstapjes, samen uit-eten etc.


Wij zijn aangesloten bij: Provinciale Bond KBO Flevoland.Wilt U ook lid worden?


 

Vul dan uw gegevens in op onderstaand formulier. Wij zullen uw gegevens doorsturen naar de dichtsbijzijnde afdeling. Deze zal contact met opnemen.

 
Als lid van de KBO ontvangt u tien keer per jaar het ledenblad Nestor, en kunt u gebruik maken van de activiteiten die de KBO op lokaal niveau aanbiedt. Het lidmaatschap varieert van afdeling. Uw afdeling zal u er alles over vertellen.


 
Naam
Vergeet uw naam niet intevullen *Heer of Mevr, Voorl en Achternaam
 
Straat + huisnr.
Vergeet uw adres niet intevullen *Vergeet uw adres niet in te vullen
 
Postcode
uw postcode graag *Uw Postcode graag
 
Woonplaats
vergeet uw woonplaats niet intevullen *Woonplaats
 
Telefoonnummer
alleen nummers graag *Alleen nummers
 
Geboortedatum
A value is required. * (dd/mm/jjjj)
  Email adres A value is required. *Uw Email adres
 
Uw bericht
 
 
 
  * Verplichte velden  

 

 

 

 

motto